Hlavným dôvodom pre nový prístup v rozvoji zručností je oveľa aktívnejšia úloha samotného hráča a tým aj lepšie výsledky v učení.
Metodika SZĽH

Celoslovenská náborová akcia Deti na hokej bude v LM 17.9.2022

 

Klub Draci LM sa zapája do celoslovenskej náborovej akcie Deti na hokej.

Nielen školský, ale aj hokejový rok sa začína v septembri. Slovenský zväz ľadového hokeja v spolupráci s klubmi pripravil celonárodnú náborovú akciu s názvom Deti na hokej, ktorá je určená pre chlapcov vo veku od 4 do 9 rokov a pre dievčatá od 4 do 10 rokov. Séria podujatí vo viac ako 40 slovenských mestách odštartuje 9. septembra a vyvrcholí v priebehu októbra.

V rámci náborovej aktivity deti hravou formou okúsia, čo všetko ponúka hokej. Pod vedením profesionálnych trénerov urobia prvé korčuliarske kroky a zistia, že tento šport je stelesnením zábavy, radosti a pozitívnej emócie. Zážitok znásobí bohatý program plný veselých cvičení. Nepochybujeme o tom, že po ich absolvovaní získajú vaše ratolesti zanietenie pre najpopulárnejší šport na Slovensku. 

Na začiatok deti nemusia vedieť korčuľovať. Stačí im odhodlanie a chuť športovať. O zvyšok sa postarajú skúsení kouči. Deti sa vďaka hokeju naučia zodpovednosti a vytrvalosti. Zistia, ako spolupracovať s rovesníkmi vo väčšom kolektíve a nájdu si nových kamarátov. Šport zároveň poslúži ako vhodný doplnok k vzdelaniu. 

Do akcie Deti na hokej sa zapojí 48 klubov zo 41 miest po celom Slovensku. Zistite, kde vo vašom okolí sa nachádza najbližší klub, ktorý bude organizovať náborovú aktivitu a prihláste svoje dieťa. Vyplnením registračného formuláru nám pomôžete lepšie pripraviť podujatia v jednotlivých mestách. Vstup je zdarma. 

Čo si potrebujete priniesť?

- korčule (o možnostiach zapožičania sa informujte v klube)
- prilbu (nemusí byť nevyhnutne hokejová, postačí aj lyžiarska alebo cyklistická)
- rukavice (hokejové alebo aj lyžiarske a zimné)
- chrániče na kolená a lakte (môžu byť aj z in-line korčuľovania)
- teplé oblečenie (ideálne nepremokavé)

Čo nepotrebujete, ale môžete si priniesť?

- dres
- hokejku

Newsletter

Generálni partneri

Hlavní partneri

Lokálni partneri

Partneri

Verejné inštitúcie